POLICIJA IZDALA UPUTE PRED DERBI: Evo kako se morate ponašati na meču Dinama i Hajduka

policija,navijači,BBB,derbi

Derbi utakmica između Dinama i Hajduka (nedjelja, 6.8., 19 sati, stadion Maksimir) označena je kao utakmica visokog sigurnosnog rizika. Evo nekoliko važnih informacija za navijače koji je iznijela policija.

S obzirom na to da se na stadionu očekuje velik broj posjetitelja i navijača te organiziranih navijačkih skupina, pozivamo sve gledatelje da na Maksimir dođu što ranije. Stadion će u nedjelju biti otvoren od 17 sati.

Parkiranje će biti zabranjeno na dan utakmice (nedjelja, 6.8.) na parkingu kod Spomenika bacača diska, zapadni parking stadiona Maksimir, poligon autoškole i tržnice Borongaj, Hitrecova ulica i prostor južnog ulaza na stadion Maksimir, i to od 6 do 22 sata.

Zbog gužve u prometu i eventualnog povremenog zatvaranja prometa postoji mogućnost zatvaranja sljedećih prometnica: Maksimirska cesta do Kvaternikova trga, Svetice od Maksimirske do Branimirove, Budakova ulica, Kennedyjev trg, Zvonimirova ulica od Heinzelove do Harambašićeve, između 17 i 22 sata.

Preporučamo dolazak na stadion uz korištenje javnog gradskog prijevoza ili taxi prijevoza.

Zabranjeni predmeti na stadionu su:

Pirotehnička sredstva, predmeti pogodni za ozljeđivanje, transparenti i znakovi neprimjerenog sadržaja, alkoholna pića i bezalkoholna pića u staklenim bocama, kišobrani, upaljači, plastične boce, teleskopski štapovi za zastave, kruti i oštri predmeti, ruksaci i torbe.

Molimo sve navijače i posjetitelje da se pridržavaju svih uputa, odredbi te posebno zakonskih odredbi i sigurnosnih mjera kako bi veliki nogometni derbi prošao u dobrom sigurnom ozračju i bez izgreda.

Pozivamo sve koji će bodriti Modre na Maksimiru, kao i gostujuće navijače koji će navijati za svoj klub, da se prije, za vrijeme i nakon utakmice ponašaju fer, korektno i sportski kako bi derbi prošao u ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Komentiraj