POKUŠAJ DVOSTRUKOG UBOJSTVA: Pijani Slovak na odmoru u Pakoštanima napao dvije žene

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja slovački državljanin je zatvoren zbog sumnji da je pokušao ubiti dvije ženske osobe, priopćila je Policijska uprava zadarska.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Policijski službenici Policijske postaje Zadar u suradnji s Odjelom općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Slovačke, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo Ubojstva u pokušaju na štetu dviju ženskih osoba.

Naime, sumnja se da je 29. kolovoza u večernjim satima na području Sukošana, 30-godišnjak pod utjecajem alkohola, u kući u kojoj je zajedno boravio s oštećenima, nakon prvotnog verbalnog sukoba, tjelesno napao 62-godišnju slovačku državljanku i oštrim predmetom ju teško ozlijedio.

Nadalje se sumnja da je, također nakon verbalnog sukoba, oštrim predmetom ozlijedio i 32-godišnju slovačku državljanku, koja je osumnjičenog pokušavala spriječiti u napadu na člana svoje obitelji.

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u OB Zadar, gdje je utvrđeno da je 62-godišnjakinja teško, a 32-godišnjakinja lakše ozlijeđena. S obzirom da se je kući za vrijeme poliicjskog postupanja nalazio i pas, isti je zbrinut od strane nadležnih službi.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu”, stoji u priopćenju.