POKOS OŠTRO NA RADELJAKA: Trošila sam za život, a sada ispada da sam pokrala njegovog sina!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pisali smo neki dan kako je Vlatka Pokos, koja sad živi u Kanadi, na Instagramu progovorila o svom odnosu s bivšim suprugom Josipom Radeljakom Dikanom i kako je protiv njega izgubila sudski spor.

Sada se Pokos opet javlja na Instagramu i dodatno objašnjava neke stvari i optužuje Josipa i Lea Radeljaka.

Ovo je njezina objava:

“Instagram voli samo lijepe i retuširane živote, ali svi znamo da to nije stvarno ni realno. Ovo je jedina društvena mreŽa na kojoj sam povremeno aktivna zato ovdje pišem o ozbiljnim stvarima.
Želim objasniti o kakvoj je presudi riječ.

Dakle, mene je bivši suprug uz pomoć svog sina tužio za novac koji sam trošila za vrijeme našeg braka. Novac koji je potrošen na hranu, kućne potrepštine, Lanine aktivnosti…. Ukratko, život. Ja sam u prvostupanjskoj presudi oslobođena što je sasvim logično. Bila sam njegova žena i mama maloj Lani, koju sam odgojila.

A onda su tri žene na županijskom sudu, SUZANA KAPUSTIĆ, KARLOTA POSAVEC I JADRANKA PRAVAS, odlučile da sam ja taj novac ukrala Leu Radeljaku i da mu ga moram vratiti s pripadajućim kamatama. Dakle, moram bivšem posinku vratiti novac njegovog oca, koji sam trošila na naš zajednički život tijekom braka. Divno, zar ne? Inače Županijski Sud obično vrati postupak na niži sud ili potvrdi presudu. U ovom slučaju sutkinje su učinile presedan i ne samo da nisu potvrdile oslobađajuću presudu, već su donijele dijametralno suprotnu i odmah je postala pravomoćna.

Tužno je što Leo Radeljak ponosno kroči stopama svoga oca, koji je opljačkao njegovu majku Bebu Lončar te fizički i psihički zlostavljao. Svi znamo da je Ena, nažalost, mrtva. Očito sam i ja trebala biti, ali usudila sam se preživjeti pa sad plaćam. Leo na duši ima teške grijehe svoga oca a danas ima 35 godina i trebao bi preispitati svoj život i savjest. Ukoliko je ima. I objasniti svojoj sestri zašto sudjeluje u prljavim rabotama svoga oca.

Naravno, u normalnoj državi on se ne bi mogao iživljavati na meni, ali u korumpiranom Apsurdistanu ima svesrdnu pomoć korumpiranih i pokvarenih sudaca i sutkinja. Ja nisam jedina ali jedna sam od poznatijih žrtava hrvatskog pravosuđa. Hrvatski suci, očistite smeće u svojim redovima. Ukoliko još postoji netko pošten”.

PISALI SMO:

POKOS LJUTA NA RADELJAKA I SUD: Pravda je tu samo za kriminalce, političare, uhljebe i njihove ku*ve! – čitajte OVDJE.

Komentiraj