POKOS LJUTA NA RADELJAKA I SUD: Pravda je tu samo za kriminalce, političare, uhljebe i njihove ku*ve!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Naša bivša popularna voditeljica Vlatka Pokos, koja živi u Kanadi, na Instagramu je iskalila bijes na hrvatsko pravosuđe, jer se već niz godina spori s Josipom i Leom Radeljakom.

Pokos najavljuje kako će pravdu potražiti na sudu za ljudska prava u Strasbourgu, a spominje i mučni kraj sbog braka s Josipom Radeljakom Dikanom.

Na Instagramu Vlatke Pokos stoji:

“Želim podijeliti s hrvatskom javnosti još jednu presudu hrvatskog pravosuđa, kojom se korumpirane sutkinje iživljavaju na nezaštićenoj osobi, proganjanoj već deset godina. Presuda kojom su uvaženi argumenti hrvatskog građanina Josipa Radeljaka, koji me progoni i zlostavlja već više od deset godina uz pomoć svog sina Lea Radeljaka i hrvatskog pravosuđa.

Hvala Bogu, više ne živim u Apsurdistanu, ali moja agonija se nastavlja. Zbog ovo ću ići do suda za ljudska prava u Strasbouru jer menu su u Apsurdistanu negirana temeljna ljudska prava. Naravno, osudile su me žene, koje vjerojatno ne mogu podnijeti moju sliku. Tri “poštene” sutkinje uvažile su gnjusne laži Josipa i Lea Radeljaka.

Ja kao žena i bivša supruga u Apsurdistanu nisam mogla ostvariti temeljna ljudska prava, već sam godinama javno zlostavljana od medija i primitivnog društva, a nejavno od hrvatskih sudova. Nakon braka sam doslovno bila pokradena i opljačkana, na veliku radost hrvatskog pučanstva. Nakon godina rada, služenja i podizanja djeteta, sudovi koji nisu učinili ništa da me zaštite kao ženu i ljudsko biće, i dalje idu na ruku “uglednom” građaninu, nešto poput Tomislava Horvatinčića i čuvene pravednice sutkinje Šupe.

Nažalost, bila sam naivna jer je teško vjerovati koliko je uistinu korumpirana Hrvatska. Tužno i sramotno. Žene u Hrvatskoj su bića drugog reda koje su osuđene ne samo od primitivnog, zatucanog društva, već i od korumpiranog pravosuđa. Što je najapsurdnije, tužio me Leo Radeljak a sutkinje su uvažile “argumente njegovog poštenog i istinoljubivog” oca, siromaha bez ikakve imovine. Jabuka ne pada daleko od stabla.

Kad zaboravim zašto sam sa 46 godina napustila cijeli svoj život u domovini, Apsurdistan sa svojim presudama me vrati u realnost. Obrazloženje presude, na koju se nemate pravo žaliti, je bolesna i lažljiva konstrukcija. Ponavljam, ja nisam mogla ostvariti nikakva prava jer je Josip Radeljak svu imovinu prepisao još prije 17 godina na svoga sina. Za normalne i poštene ljude u Apsurdistanu nema pravde. Samo za kriminalce, političare, uhljebe i njihove kurve. Ukoliko im se suprotstavite, žele vam uništiti život u svakom pogledu. Ali neće uspjeti.

Nadam se ipak da postoji pravda iznad korumpiranog hrvatskog pravosuđa i da će svi skupa završiti u paklu. Želim im to”.

 

Komentiraj