POKLON UZ PISMO: “U ime obitelji” šalje premijeru “The New York Times” – evo zašto

Izvor: U ime obitelji
Izvor: U ime obitelji

Premijer Andrej Plenković dobio je od Udruge U ime obitelji neobični uskršnji poklon – poznate novine The New York Times od prošle nedjelje 25. ožujka.

U njima je među ostalim članak pod naslovom: “In Sweden, Preschools Teach Boys to Dance and Girls to Yell“ , što bi u prijevodu bilo “U Švedskoj u vrtićima dječake podučavaju da plešu, a djevojčice da viču”.

U ime obitelji u pismu pita premijera Plenkovića je li dobio mandat i da bi mogao eksperimentirati s djecom u Hrvatskoj namečući ratifikaciju Istanbulske konvencije.

Ovo je njihovo popratno ismo, koje donosimo u cijelosti:

“Poštovani gospodine Plenkoviću,

slobodni smo Vam dostaviti primjerak The New York Timesa od nedjelje 25.3.2018. kao uskršnji poklon udruge U ime obitelj.

S obzirom na Vaše tvrdnje u javnosti kako su primjeri “preodgajanja djece” kroz obrazovni sustav “izmišljotine” ili “neistine kojima se plaši građane”, preporučamo da pročitate članak In Sweden, Preschools Teach Boys to Dance, and Girls to Yell u kojem se opisuje “rodno neutralne” vrtiće te daju primjeri zakonski obveznog uvođenja rodne ideologije, koncepta roda odvojenog od spola, u švedske škole i vrtiće.

Nadamo se da će Vas The New York Times uvjeriti kako nametanje rodne ideologije djeci kroz obrazovni sustav država koje su ratificirale Istanbulsku konvenciju nije, kako ste izjavljivali, “izmišljotina” ili “neistina kojom se plaši ljude”.

Dakle, nije pitanje događaju li se eksperimenti s djecom opisani, između ostalog, u The NYT-u. Pitanje je – jeste li Vi stvarno dobili mandat da ratifikacijom Istanbulske konvencije uvodite ovaj novi oblik indoktrinacije u obrazovni sustav RH”.

Izvor: U ime obitelji
Izvor: U ime obitelji