POKAJALA SE: Mara Tomašević žali što je povukla tužbe protiv supruga župana

tomašević, marija, mara, alojz

Mara Tomašević, supruga požeškog župana Alojza Tomašević požalila je što je povukla tužbu protiv njega za obiteljsko nasilje, jer je podlegla nekim pritiscima.

“Povukla sam tužbu pod velikim pritiskom, a sad mi je žao. Ali bez obzira na sve, ono što sam iznijela u javnost je točno i to ne povlačim”, rekla je Mara Tomašević za 24sata.

Rekla je i kako i dalje živi u istoj kući sa suprugom, a na pitanje od koga je pretrpjela pritisak, kratko odgovorila da je to bilo sa županove strane.

Najavila da će se sve saznati na sudu.

Podsjetimo, Mara Tomašević je nakon afere početkom siječnja povukla sve optužbe protiv svojeg supruga Alojza Tomaševića.

A požeško je Općinsko državno odvjetništvo 29. prosinca 2017. podiglo pred nadležnim sudom optužnicu protiv Tomaševića, a DORH je u svom priopćenju naveo:

“Okrivljeniku se stavlja na teret da je od listopada 2015. godine do 2. listopada 2017. u obiteljskoj kući, u nakani da omalovaži svoju suprugu, učestalo joj govorio pogrdne riječi prijeteći joj pritom različitim zlom istovremeno ju rukama hvatao za vrat i pljuskao čime je kod oštećenice izazvao osjećaj straha i ugroženosti te povredu dostojanstva.

Tereti ga se i da ju je 2. listopada 2017., u nakani da ju tjelesno ozlijedi, udarao rukama po glavi, hvatajući je za vrat i nadlaktice te rukama i nogom snažno odgurnuo pri čemu je oštećenica zadobila tjelesnu ozljedu”.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!