POHVALIO IZBORNIKA: Veselin Vujović – Babić je imao srca i hrabrosti za neke velike poteze

Veselin Vujović

Sjajni trener PPD-a Zagreb i izbornik slovenske reprezentacije u rukometu Veselin Vujović s velikim je zanimanjem pratio poljski Euro na kojem njegova momčad, barem ona reprezentativna nije napravila ništa, a ona druga ‘njegova’ (jer u Zagrebu igra mnogo reprezentativaca) osvojila je broncu.

Vujo kaže kako ga to nije iznenadilo jer vjerovao je u hrvatsku vrstu i rad izbornika Željka Babića pa im je i prije Europskog prvenstva prognozirao plasman od 3. do 6. mjesta.

„Babić je imao srca i hrabrosti napraviti neke velike poteze“, kaže Vujović u intervjuu za Sportske novosti i pojašnjava o kojim je potezima riječ.

„Ostaviti Duvnjaka da igra obranu, zamijeniti Brozovića koji je otišao u Kiel jednim Kozinom, pustiti u vatru jednog Šebetića, staviti Stevanovića prije Alilovića, ustrajati na 5-1 obrani…I nije padao u euforiju. Svjestan je što je napravio, ali i što ga čeka.“, kaže Vujović koji misli da ova Hrvatska može biti još jača.

„Luka Stepančić je tu, a nije nastupio radi ozljede, Josipa Valčića je omela povreda, tu je Obranović, a Stipe Mandalinić će, nadam se već na sljedećem velikom natjecanju biti svjetsko iznenađenje i zvijezda“, misli Vujović.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!