POGINUO ZA VOLANOM MERCEDESA: Vozač (32) stradao u Jastrebarskom – vožnju prenosio na “fejsu”

U Jastrebarskom se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 32.godišnji vozač koji je bio za upravljačem teretnog vozila Mercedes.

PU zagrebačka je o nesreći izvijestila:

Danas, 6. svibnja oko 1 sat je 32-godišnjak upravljao teretnim automobilom marke Mercedes karlovačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Vladka Mačeka u Jastrebarskom u smjeru jugozapada.

Ulaskom u lijevi zavoj, kod kućnog broja 70, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste te vidljivosti uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom, prešao u traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera te sletio s kolnika.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 32-godišnji vozač. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

U vremenu od 1.15 do 5.05 sati bio je zatvoren promet Ulicom Vlatka Mačeka u oba pravca od križanja s Radničkom do križanja s Ulicom kralja Tomislava.

Da je cijelu svoju vođnju u kojoj je smrtno stradao vozač prenosio na Facebooku, javlja Index.

Na snimci se može vidjeti da je nekoliko puta tijekom vožnje prešao u suprotnu traku ili vozio po sredini ceste te da se po naselju kretao nedozvoljenom brzinom.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!