POGINUO MOPEDIST: U Rovišću se 61-godišnjak zaletio u kamion

U prometnoj nesreći u Rovišću smrtno je stradao 61- godišnji mopedist, priopćili su iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

“Sinoć, 09. listopada, oko 22.55 sati, 61-godišnjak je upravljao mopedom (BJ) kroz Rovišće, Bjelovarskom ulicom, u smjeru centra mjesta. Dolaskom do nogometnog igrališta u jednom trenutku je mopedom s desne strane kolnika prešao na lijevu stranu kolnika, gdje se sudario s kamionom (RI), koji je vukao prikolicu (SLO), a s kojim skupom vozila je upravljao 41-godišnji vozač koji se kretao iz suprotnog smjera, desnom stranom kolnika.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 61-godišnji vozač mopeda. Očevidom prometne nesreće je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru, koja je za danas, 10. listopada naložila obdukciju. Zbog očevida državna cesta D-28 bila je zatvorena za promet u vremenu od 22.55 do 01.20 sati, a promet se odvijao obilaznim cestama.

Ovo je peta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske”, stoji u priopćenju.