POGINUO MLADIĆ: Vozač (24) Honde u Zagrebu sletio i završio u stablu

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u zagrebačkoj Dubravi u utorak oko 23.45 sati, zbog neprilagođene brzine, poginuo je 24-godišnjak.

PU zagrebačka je u priopćenju navela:

Jučer, 21. siječnja 2020. godine oko 23.45 sati, 24-godišnjak je upravljao je osobnim automobilom marke Honda Accord zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Grižanske ulice u smjeru sjevera, dok za vrijeme vožnje nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Josipa Hamma, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i osobinama ceste izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u smjeru sjeveroistoka na mekani teren s istočne strane kolnika.

Tom je prilikom prednjim dijelom vozila naletio na koš za smeće, potom na prometni znak te na stablo. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 24-godišnji vozač, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Od ponoći pa do 4.40 sati promet Grižanskom ulicom, na dijelu od Ulice Josipa Hamma do Ulice Augusta Musića, bio je obustavljen te se odvijao zaobilazno.

Komentiraj