POGINUO MLADI GIMNASTIČAR: Antonio Vuk preminuo nakon teške prometne nesreća

U teškoj prometnoj nesreći u Zebanec Selu bio je teško ozlijeđen mladi gimnastičar Antonio Vuk (21) iz Čakovca, koji je preminuo na putu u čakovečku bolnicu.

”Znam ga od rođenja. Bio je talentirani gimnastičar i neobično je volio gimnastiku. Nakon prestanka s aktivnim natjecanjem bio je sudac, a sad je završavao školu za trenera.

Antonio je bio omiljen član naše gimnastičke obitelji, društven, voljen… Bili smo ponosni što će biti član trenerske ekipe. Gimnastički klub bio mu je drugi dom. Strašno.

Ne mogu vjerovati. Bolno je to. Svi smo šokirani”, za međimurski.hr rekao je sportski direktor Gimnastičkog kluba Čakovec Mario Vukoja.

Podsjećamo kako je mladić sjeo je u auto s pijanim 20-godišnjim vozačem, koji je u krvi imao 1.76 promila alkohola. U četvrtak u 21:18, kako je izvijestila policija, auto je sletio s ceste, udario u rubnjak i prevrnuo se nekoliko puta.

S teškim ozljedama Vuk je preminuo u vozilu Hitne na putu do Županijske bolnice u Čakovcu, a drugog putnika (20) prevezli su u bolnicu privatnim vozilom.

Vozač je prošao bez ozljeda, a policija ga je privela.

Gimnastički klub se od mladog gimnastičara oprostio dirljivim riječima na Facebooku.