POGINULA DVA MLADIĆA: Audijem se zabio u betonski most

Foto: Našički vatrogasci
Foto: Našički vatrogasci

Dva mladića smrtno su stradala u prometnim nesrećama koje su se dogodile u nedjelju u Podgoraču i na otoku Pašmanu.

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 6.20 sati u Ulici kralja Tomislava u Podgoraču kod kućnog broja 124 život je izgubio 28-godišnji Damir Šoštarić iz Podgorača, koji je upravljao Audijem našičkih registracija.

Do nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač, upravljajući automobilom iz smjera Našica prema Podgoraču, zbog još neutvrđenih razloga, na ravnom dijelu ceste, prešao na suprotni kolnički trak te sletio u odvodni kanal gdje je prednjim dijelom vozila udario u betonski most pred jednom kućom.

– Probudio me snažan udarac. Brzo sam istrčao i već je jedan osobni automobil stao na cesti i zvao hitnu pomoć, koja je ubrzo došla. Mladić nije davao znakove života. Doznali smo da je bio u Našicama u svatovima s djevojkom, a koju je na povratku ostavio u Kršincima, gdje živi – prepričao je za Glas Slavonije mještanin Podgorača koji živi blizu mjesta gdje se dogodila prometna nesreća.

Od zadobivenih ozljeda mladić je preminuo na mjestu nesreće.

Našički vatrogasci dobili su dojavu oko 6.20 sati da je pri slijetanju automobila u kanal u njemu ostala zarobljena jedna osobe. Na mjesto događaja odmah je upućena dežurna smjena Javne vatrogasne postrojbe Našice i vatrogasci iz DVD-a Našice s jednim zapovjednim i jednim tehničkim vozilom. Intervencija je završena oko 7.15 sati.

Promet državnom cestom na kojoj se ova tragična prometna nesreća dogodila bio je nekoliko sati obustavljen zbog policijskog očevida.

Iste noći, u nedjelju, u 1.27 sati, u prometnoj nesreći na otoku Pašmanu smrtno je stradao 18-godišnji vozač iz mjesta Kraj na tom otoku. Kako doznaje Zadarski.hr, do nesreće je došlo kada je mladić Opel Vectrom izletio s ceste i udario u zid. Potom je desnom stranom vozila udario u stablo, gdje se automobil zaustavio. Od siline udara mladi je vozač na mjestu poginuo.

Komentiraj