PODRŠKA TRUDNICI ČAVAJDI: Pogledajte što kažu Ljiljana Nikolovska i Severina

Trudnica Mirela Čavajda (39) proteklih je dana punila vijesti svih domaćih medija, jer  je u Hrvatskoj naišla na zatvorena vrata kada je željela prekinuti trudnoću, jer je njezinoj bebi na Svetom Duhu utvrđen tumor na mozgu zbog kojeg su joj male šanse da će preživjeti.

Bilo je u nas priziva savjesti, loptanja sa ženom koja je samo tražila pomoć, pa su ju slali i u Sloveniju.

Brojne su osobe, među kojima i poznate, koje su joj dale podršku. Iz SAD-a se javila i nekada popularna pjevačica grupe Magazin Ljiljana Nikolovska.

Na svom Facebooku objavila je status kojim je podržala Mirelu Čavajdu.

“Svima vama koji ste protiv ženskog prava na osobni izbor majčinstva želim da se ujutro probudite u sedmom mjesecu trudnoće”, napisala je Nikolovska, te dodala: “I lažne trudove. I da vam prijaju samo kiseli krastavci s marmeladom”.

Čavajdi je javnu podršku uputila i pjevačica Severina Vučković (50) i to na neobičan način.

“Kamala Harris za predsjednicu svih žena, pogotovo hrvatskih. Mireli Čavajdi i njenoj obitelji želim puno snage. Uz vas sam s puno nježnosti” – napisala je uz isječak govora potpredsjednice SAD-a u kojem govori o pravima žena i pravu na pobačaj.

“Neki republikanski čelnici pokušavaju iskoristiti zakon protiv žena. Kako se usuđuju? Kako se usuđuju reći ženi što smije, a što ne smije raditi sa svojim tijelom?”, govori, između ostalog, Kamala u poruci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)