PODRŠKA LOVRENA: Naš reprezentativac stao uz uhićenog vlasnika teretane

Andrija Klarić, vlasnik zagrebačke teretane Quantum Premium Gym dobio je nakon uhićenja brojne poruke podrške, a javno ga je podržao i Dejan Lovren.

Hrvatski reprezentativac na Instagramu je napisao: ”Podrška Andriji Klariću”.

Podsjetimo, Klarić je unatoč mjerama zbog epidemije jutros otvorio svoju teretanu na Trešnjevci u Zagrebu.

Ali, vrlo brzo je bio uhićen i odveden na saslušanje.

Iz PU zagrebačke su priopćili:

Danas, 1. veljače 2021. godine oko 7.45 sati u Zagrebu u II zagorskoj ulici, policijski službenici utvrdili su kako teretana posluje, unatoč zabrani tj. protivno Odluci Stožera civilne zaštite RH.

Na navedenoj adresi, u unutrašnjosti teretane, zatečen je 51-godišnji vlasnik te četiri osobe koje su vježbale uz četiri osobe na samom ulazu u navedeni prostor.

Zbog sumnji na nepoštivanje preporuka i mjera Stožera, postupali su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s Ravnateljstvom civilne zaštite MUP-a RH, Područni ured Zagreb s ciljem poduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti u skladu s utvrđenim na terenu.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, 51-godišnji vlasnik priveden je u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke na kriminalističko istraživanje zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“ iz članka 180. st.1. Kaznenog zakona te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj