PLENKOVIĆ UDARIO PO ŠKORI: Njegovi misle da su veći Hrvati od HDZ-ovaca, a glas za njih je glas za SDP

Izborna utrka sve je žešća i padaju teške riječi sa svih strana, a Andrej Plenković, čelnik HDZ-a i premijer, još je jednom udario po Miroslavu Škori i njegovom Domovinskom pokretu, ali se očešao i o Most.

Najprije se Plenković kratko osvrnuo na osnivanja ministarstva sreće, što je kasnije demantirao Miroslav Škoro.

“Od 2012. godine postoje izvješća UN-a kakav je indeks sreće, mislim da je Finska zemlja u kojoj su ljudi najsretniji”, rekao je i najavio da će i smanjivati broj ministarstava, što će i predstaviti u svom izbornom programu, a tada je opet obrazložio svoj stav da je glas za Domovinski pokret Miroslava Škore glas za SDP.

“Škoro je prije drugog kruga predsjedničkih izbora rekao da će zaokružiti broj tri, dakle ne Kolindu Grabar-Kitarović, a izdaje se za većeg Hrvata nego HDZ-ovci.

Domovinski pokret su veći Hrvati od bilo koga, pretpostavljam da su u Mostu veći katolici od svih.

Ako je rekao da neće glasati u drugom krugu, jasno je rekao što misli o suradnji.

Dio njegovih podupiratelja je na predsjedničkim izborima poslao poruku da se križaju listići, imali smo skoro 100 tisuća nevažećih u drugim krugu.

To je destruktivan pristup koji je doveo Milanovića na Pantovčak, očito vole da im na Pantovčaku sjedi SDP, pa valjda hoće da im u Banskim dvorima bude SDP”, rekao je premijer i predsjednik HDZ-a, kako piše N1.

.

Komentiraj