PLENKOVIĆ U KAMPANJI: Neće komentirati potporu Julienne Bušić, a Milanovića će zvati Zajedničar

“Što se tiče čelnika oporbe, nekidan sam rekao da on ima kontinuirano jednu te istu pjesmicu, a to je bacati blato na HDZ i Vladu, te lijepiti etiketu korupcije. To je pjesmica koju ponavlja nekada više, nekada manje”, rekao je premijer Andrej Plenković o Davoru Bernardiću.

“Mi ne kažemo da nema korupcije, ali ima je u svim zemljama i mi se protiv nje borimo. Ova Vlada nema utjecaja niti ambiciju utjecaja na tijela poput policije, DORH-a, USKOK-a i bilo koga tko treba neovisno poduzimati radnje koje su bitne za bilo koga. Mi smo dokazali da nema nedodirljivih”, rekao je.

Oko videoporuke podrške Julienne Bušić aktualnoj predsjednici kaže da nije bio upoznat s porukom, ali i dodao da je to drugi krug kampanje gdje ljudi iz javnog i političkog života javno daju potporu. “Primio sam na znanje tu potporu i nemam drugih komentara”, rekao je Plenković kako prenosi N1.

Na dva potpitanja novinara oko potpore Julienne Bušić i bi li prihvatio takvu podršku te čini li to štetu Hrvatskoj prvo je rekao da neće to dodatno komentirati, a pri drugom pokušaju pitanja da je već odgovorio na to pitanje.

Za Zorana Milanovića kaže da konstantno laže o njemu i da je davanje glasa njemu davanje glasa nekome tko laže i tko je u kampanju ušao bijesan te da je riječ o čovjeku koji dijeli i polarizira Hrvatsku.

“On je očito najbolje što ljevica ima, a to puno govori i o njima kad su njega pronašli kao kandidata.” Otkrio je da će ga od sada zvati Zajedničar jer je tek sada otkrio zajedništvo.

PISALI SMO:

VIDEO: KOLINDA TV – HDZ objavio da Grabar-Kitarović podržava i osuđenica za terorizam – pogledajte OVDJE.

Komentiraj