PLENKOVIĆ RODITELJIMA BBB-a U ZATVORU: Siguran sam u pozitivan ishod za naše državljane

Stotinjak Bad Blue Boysa koji su već tri mjeseca zatvoreni u Grčkoj nakon što je u neredima u kolovozu nastradao navijač AEK-a i dalje čekaju epilog istrage.

Izvor: Media servis

Njihovi otisci nisu na noževima, a premijer Andrej Plenković prije nekoliko dana rekao je da uskoro stižu dobre vijesti. Stotinjak roditelja okupilo se jutros ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu te su upitali premijera što mu je to značilo?

Ubrzo je stigao odgovor:

“Taj uskoro je značio uskoro. To znači da su u tijeku određene aktivnosti na grčkoj strani koje će rezultirati, po mom dubokom uvjerenju, s obzirom na sadržaj naših razgovora – pozitivnim ishodom za naše državljane. Molio bih za strpljenje. Hrvatska država uvijek brine za sve naše državljane.”

Premijer se osvrnuo i na druge aktere koji na ovoj temi prikupljaju političke poene:

“Naša briga i interes je stalan. Hoće li netko to komentirati za koga se više ili manje zalažemo – to je uvijek prilika za politizaciju, a to je omiljen sport mnogih aktera u Hrvatskoj. Naša skrb je identična u svim tim situacijama i vodimo računa o svim državljanima i tako postupamo. Uvjereni smo da će doći do pozitivnog ishoda.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!