PLENKOVIĆ PRIJAVLJEN POLICIJI: Prijavio ga dogradonačelnik Splita zbog vrijeđanja predsjednika Milanovića

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević odlučio se na zanimljiv korak – splitskoj policiji podnio je prekršajnu prijavu protiv premijera Andreja Plenkovića zbog vrijeđanja i omalovažavanja državnih organa, odnosno predsjednika RH Zorana Milanovića.

Njega je ta ista policija sankcionirala zbog istog prekršaja početkom ovog mjeseca dok je pokušavao spriječiti nelegalno rušenje stabla u Glagoljaškoj ulici u Splitu. Dobio je kaznu od 700 eura jer je policajcima rekao da su maćani i da nisu normalni.

“Nakon što je splitska policija spustila ljestvicu aktiviranja članka 17. ZPJRM na najnižu moguću razinu, kao savjestan građanin odlučio sam vidjeti jesu li jednako revni kada se vrijeđa i omalovažava i ostale državne organe.

2. policijskoj postaji podnio sam prekršajnu prijavu protiv premijera RH Andreja Plenkovića radi nedavnog vrijeđanja i omalovažavanja predsjednika RH Zorana Milanovića.

Vjerujem da će načelnik Ante Balov postupiti jednako kao i u nekim sličnim slučajevima i izdati prekršajni nalog protiv premijera RH zbog nazivanja izjava predsjednika RH debilnima”.