PLENKOVIĆ ODGOVORIO MILANOVIĆU: On nastavlja iznositi laži – razlikujemo se po kućnom odgoju

Premijer Andrej Plenković danas je žestoko uzvratio predsjedniku Zoranu Milanoviću nakon njegove izjave kako je on huškao branitelje iz šatora na njegova oca.

“On nastavlja iznositi laži. Ja sam njegova oca sreo jednom slučajno u centru grada i on se meni došao javiti. Nikada nisam spominjao njegova oca.

On je imao potrebu spominjati moju majku usred kampanje u kojoj je odmah poražen. I na to sam mislio kad sam spominjao tvrdu kohabitaciju.

Današnje izjave me ne iznenađuju. Moja majka je ugledni liječnik, a on se našao nju komentirati. To je razlika u karakteru, normalnosti, kućnom odgoju i samom tkivu svakog čovjeka i političara”, rekao je Plenković kako piše DNEVNIK.hr.

Ponovio je i kako je SDP-ova vlada odobrila legalizaciju HOS-ovog grba. “Milanović je ničim izazvan rekao kako ploču s imenima onih koji su izgubili život za Hrvatsku, treba baciti. Ja to nikada ne bih mogao izgovoriti i to je ta vrlo važna razlika između nas. Nećete nikada imati dileme što ja mislim o zločinačkom ustaškom režimu i više sam puta rekao da ga treba osuditi. Zamislite kakve bi efekte imala zabrana”, poručio je premijer.

Rekao je kako nije znao da će se dvojica muškaraca u protokolu u Okučanima pojaviti u majicama sa ZDS. “Da sam to znao, ja bih to spriječio”, rekao je.

PISALI SMO:

TKO JE KUKAVICA: Predsjednik Milanović oštro odgovorio premijeru Plenkoviću – čitajte OVDJE.