PLENKOVIĆ O ŠKORI: Bili smo si jako dobri, ne znam zašto tako govori o meni

Premijer i čelnik HDZ-a Andrej Plenković komentirao je izjavu Miroslava Škore koji je rekao kako u njegov Domovinski pokret prelaze i nezadovoljni članovi HDZ-a.

“Ne znam koji su nezadovoljni članovi. Nisam čuo tko su ti ljudi koji bi išli nekamo od HDZ-a”, rekao je Plenković, kako piše N1.

O Ivanu Penavi, vukovarskom gradonačelniku, kazao je da ne zna njegove planove: “Ne znam što će on napraviti, nismo se čuli, drugih informacija nemam. Vlada je pomogla Vukovaru kao nijedna Vlada do sad, svjesno, namjerno, puna srca, nastavit ćemo tako u budućnosti. O planovima gradonačelnika ne znam.”

Ponovno spominjući Miroslava Škoru rekao je: “Zadnji put sam uživo vidio gospodina Škoru 2000. u kampanji Mate Granića. Bili smo si jako dobri, nekad se čudim zašto tako oštro govori o meni. On mi je simpatičan čovjek.”

HDZ će imati kampanju prilagođenu epidemiološkim uvjetima, sad DIP treba konzultirati HZJZ i odrediti kako će se sve provesti, rekao je dodajući: “Brojevi su nam i dalje niski, ne vidim većih problema.”