PLENKOVIĆ O MOSTU: To su najveći plačljivci, licemjeri, ne znaju ništa i vrijeđaju druge

Tvrda kohabitacija premijera Andreja Plenkovića i predsjednika države Zorana Milanovića se nastavila.

Izvor: Media servis

Plenković je ponovno odgovorio Milanoviću koji propituje ustavnost Nacionalnog stožera civilne zaštite: “Dosadno mu je očito u političkom smislu i u nedostatku nekakvog ozbiljnijeg posla kreira neke teme koje smo apsolvirali ovdje u Saboru. Ako netko ima pravni problem, ima Ustavni sud, neka da podnesak i Ustavni sud će donijeti svoj stav i točka. Čovjeku je dosadno.”

Komentirao je Milanovićevu izjavu da se proslava Oluje treba održati na Kninskoj tvrđavi, a ne na kolodvoru: “Meni je svejedno. Možemo ići svi na tvrđavu pa da se skupi nas tisuću gore na 35 stupnjeva pa da si međusobno dišemo i pušemo nakon penjanja uskim stepenicama ili da budemo u epidemiološkoj formaciji na trgu.”

Premijer nije štedio niti zastupnike MOST-a. Evo što im je poručio:

“To su najveći plačljivci, ne znaju ništa, vrijeđaju druge i licemjeri su. Svaki put kad god dođem tu plaču, vrijeđaju, rone krokodilske suze, plaču, nariču, teško im je, duševna bol…

Neka plaču koliko god hoće, veselim se plakanju ljudi koji su godinama vrijeđali nas u politici. Sad će dobiti odgovor svaki put pa nek‘ plaču i žale se kome hoće.”

Novinari su premijera pitali i treba li jasnije definirati preporuku nošenja zaštitnih maski.

“Zdrav razum vam nalaže, ako idete u one prostore, situacije gdje vam je pametnije slušati nekoga tko je ekspert, nego da se ponašate kao branitelj svih sloboda i prava čovjeka, koje ja apsolutno podržavam. Vi izaberite što hoćete.”

Komentiraj