PLENKOVIĆ O MILANOVIĆU: ”On je hiperkonstruktivan. Antimasker. Antivakser. Što nije dobra fora?”

Premijer Andrej Plenković ponovno se osvrnuo na MOST-ovu referendumsku incijativu za rušenje obveznih COVID potvrda.

Izvor: Media servis

”U smislu svrhovitosti inicijative nema ni glave ni repa”, premijerov je utisak.

”Cijela inicijativa polazi od apsolutne nebrige za zdravstvenu zaštitu naših građana, oni koji to potiču ne mare za broj preminulih, ne mare imamo li cjepiva, ne mare je li korona korona ili je korona možda karijes. To dolazi iz tog jata, iz tog gnijezda i ima isključivo jedini politički cilj da podmeće nogu Vladi, Stožeru i svima onima koji se bore za ono što je bitno cijelo vrijeme”.

Iz MOST-a tvrde da su prikupili dovoljan broj potpisa. Isto tako nisu propustili unaprijed ustvrditi da postoji mogućnost da će biti pokradeni od strane vladajućih. Plenković ih je pozvao da odmah danas krenu s brojanjem i to pod budnim okom medija.

”Neka donesu potpise sad, danas na Markov trg. Sve. Neka Milanović pošalje svojih pet promatrača, ja ću reći Malenici neka pošalje svoje i neka krenu brojati. Odmah danas. Transparentno, pred kamerama”.

Teze o upravljanju vladajućih koronakrizom su razne. Izdvojio je premijer diktatorstvo, faraonstvo i stožerokraciju nazvavši ih glupima te izrazio žaljenje što im ljudi vjeruju. Već je izrazio da smatra da je predsjednik Zoran Milanović u simbiozi s protivnicima obveznih Covid potvrda, a imao je još ponešto za dodati na njegov račun.

”On je hiperkonstruktivan. Antimasker. Antivakser. Što nije dobra fora?”