PLENKOVIĆ O MILANOVIĆEVOM “SJEMENU MRŽNJE”: On to zna i neka on kaže, ako je toliko nevješt, neka ostane nevješt

Premijer Plenković odgovorio je na najnovije izjave predsjednika Milanovića koji je opet prozvao premijera pitajući ga kojim je to izjavama i gestama 2016. posijao sjeme mržnje i agresije.

“Zna on to jako dobro, to što se pravi nevješt to je njegov problem. Ovo je njegovo bizarno ponašanje. Tri problematične točke ima. Imamo njegove izjave koje su kod određenog dijela sugrađana podrivale ono što je radila Vlada, Stožer….liječnici. Kada je usporedio koronu s karijesom to je podrivanje povjerenja”, rekao je premijer. 

“Vidjeli smo nevjerojatne izjave predsjednika u vezi DORH-a, u vezi policije, jel to znači da on nije za borbu protiv korupcije. Ne mislim tako, ali ima neki problem. Kod napada na Banske dvore, tu se relativizira taj događaj”, kazao je Plenković i vratio se na 2016. godinu.

“On to zna i neka on kaže, ako je toliko nevješt, neka ostane nevješt”, poručio je premijer, rekavši da predsjednik postaje patetičan i da relativizira napad na Banske dvore te da na ovaj način ne može vidjeti njihovu suradnju. 

Komentiraj