PLENKOVIĆ KOMENTIRAO SDP: To je sad već kontinuitet – imali su isti scenarij

Premijer Andrej Plenković komentirao je situaciju u SDP-u, točnije Klub zastupnika koji je odbio paket kadrovskih promjena koje je predložio novi predsjednik stranke Peđa Grbin.

Izvor: Media servis

“To je sad već kontinuitet. Prije četiri godine, kad je prethodni predsjednik davao ostavku, imali su isti scenarij. Ja im želim sve dobro, kao što sam u čestitci kazao”, rekao je Plenković.

Plenković je novinarima pojasnio da je Grbinu poslao čestitku u obliku pisma: “Mi im čestitamo, mi smo pristojni, ne zaboravljamo to.”

Podsjetimo, na prvoj sjednici novoizabranog Predsjedništva SDP-a u utorak Peđa Grbin predložio je paket kadrovskih promjena koje je kasnije Klub zastupnika u potpunosti odbio.

Za opstrukciju svojih prijedloga Grbin je optužio svog prethodnika Davora Bernardića.

“Smatram izuzetno nekorektnim od pojedinih kolega, konkretno, od Davora Bernardića koji nakon što dva mjeseca nije radio ama baš ništa u Saboru, a istovremeno je primao plaću da danas dođe na sjednicu i ospori ovu odluku koju je donijelo članstvo. No, to je njegovo pravo, to pravo je konzumirao i sada ćemo na sjednici Predsjedništva o tome raspravljati”, najavio je.

Odmah potom održana je druga sjednica Predsjedništva koje je preuzelo upravljanje Klubom.

Komentiraj