PLENKOVIĆ I JANDROKOVIĆ: Čestitka u povodu blagdana Roš Hašane, Jom Kipura i Sukota

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputili su čestitku građanima židovske vjeroispovijesti u povodu blagdana Roš Hašane, Jom Kipura i Sukota.

“U ime Vlade i osobno svim židovskim vjernicama i vjernicima upućujem iskrene čestitke u povodu blagdana Roš Hašane, Jom Kipura i Sukota. Tradicionalnom izrekom „Budite upisani za dobru godinu-Lešana tova tikatevu“, od srca vam želim svako dobro u nadolazećoj godini te da blagdanske dane provedete u miru i veselju sa svojim bližnjima. Neka vam nova 5782. godina donese obilje nade, zdravlja i uspjeha”, navodi se u čestitci premijera Plenkovića.

“U povodu blagdana Roš Hašane, početka nove 5782. godine za židovski narod, želim da vama i vašim obiteljima nova godina donese obilje zdravlja, sreće, zadovoljstva, mira i blagostanja. Želim vam da ove blagdane, koji su priprema za predstojeći veliki blagdan Jom Kipur, provedete u radosti i zajedništvu sa svojim bližnjima. Lešana tova tikatevu – Budite upisani za dobru godinu!”, stoji u čestitci predsjednika Sabora Jandrokovića.

Komentiraj