PJEVAČICA GODINE: Zorica Kondža dobitnica Zlatnog studija

Jedinstvena Zorica Kondža dobitnica je najveće medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista za najbolju pjevačicu godine.

Bez sumnje možemo reći, jedan od najboljih vokala i jedna od najvećih glazbenih diva ovih prostora itekako je opravdala ovaj glazbeni status.

Svojom energijom i interpretacijom, Zorica Kondža nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bilo da je riječ o mnogobrojnim glazbenim uspješnicama, o rasprodanim koncertima na kojima se uvijek traži karta više ili pak o posebnoj vezi sa svojom publikom kojoj se itekako zna odužiti nezaboravnim koncertnim druženjima koji se dugo pamte.

Kada je riječ o ovakvoj glazbenoj divi, sve nabrojeno uistinu je malo i zato ono što nam preostaje je da nastavimo uživati u prebogatom glazbenom opusu neponovljive Zorice Kondže, izvrsnom glasu i posebnosti njezine jednostavnosti čime nas nesebično daruje već godinama, na čemu joj veliko hvala.

Ovom prigodom ujedno čestitamo od srca Zorici Kondži na osvojenoj nagradi Zlatni Studio u kategoriji pjevačica godine, te joj želimo još puno uspješnosti u daljnjem radu!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!