PISMO ZVIJEZDE “BAYWATCHA”: Pamela Anderson oštra prema političarima Bosne i Hercegovine

VIDEO: VRUĆI BAYWATCH - Svi smo se seksali, posvuda, u prikolicama - kaže Pamela Anderson

Nekadašnja zvijezda američke TV serije “Baywatch”, Pamela Anderson žestoka je zagovornica prava životinja te ih na sve načine pokušava zaštititi.

Pokazala je to i u pismu predsjedatelju Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, Bariši Čolaku i zamolila ga da ne odgodi rok stupanja na snagu zakona o zabrani uzgoja krzna, a koji je bio do 2018. godine.

“Čestitam BiH što je odlučila zabraniti uzgoj životinja zbog krzna, ali bila sam šokirana i razočarana kad sam saznala da bi rok za stupanje na snagu ovog zakona mogao biti produžen na još deset godina”, započela je svoje pismo.

Istaknula je da životinje užasno pate zbog toga, te je Čolaka i ostale članove Parlamentarne skupštine zamolila, u ime svih dobrih ljudi, da se drže prvotnog roka.

“Izvješća PETA-e otkrila su užasne uvjete u kojima žive činčile i druge životinje, te okrutne načine njihovog ubijanja u BiH. Uzgajivači su imali dovoljno vremena da se pripreme na provedbu zakona i svaka daljnja odgoda mogla bi naštetiti vašem međunarodnom ugledu”, rekla je Pamela.

Naglašava da je kao počasna ambasadorica PETA-e, posvetila većinu svog života zaštiti životinja, te da je ponosna na svaku zemlju koja odluči zakonski zabraniti uzgoj krzna.

“Bila bih oduševljena ako bi se BiH pridružila Hrvatskoj, Austriji, Nizozemskoj, Sloveniji, Ujedinjenom Kraljevstvu i drugim državama u borbi protiv okrutnosti putem zabrane svih farmi krzna”, zaključila je svoje pismo Pamela.

U Hrvatskoj je potpuna zabrana uzgoja životinja radi krzna stupila na snagu ove godine.

Pamela Anderson-Letter BiH