PETROV PORUČIO PLENKOVIĆU: Neka prestane s komentarima i okrene se radu za dobrobit ljudi

Božo Petrov, Andrej Plenković

MOST je u Sinju predstavio reformske promjene i svoj “Pokret ostanka”, inicijativu Mosta koju je jučer pohvalila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Šef Mosta Božo Petrov, kaže da su njihove inicijative prepoznali stručnjaci, ali i predsjednica.

“Netko to sebi može priznati i može pohvaliti poput predsjednice, a netko drugi poput predsjednika Vlade nažalost još uvijek ne može prihvatiti da postoje pozitivne inicijative od strane oporbe koje bi trebale na kraju biti prihvaćene u Saboru. Pozivam predsjednika Vlade neka prestane s komentarima, neka se okrene radu za opću dobrobit ljudi”, izjavio je Petrov.

Osvrnuo se na izjavu premijera Plenkovića da je Most ekipa koja Hrvatsku vraća desetljećima unazad. Kaže da je premijer očito sjajno savladao političku trgovinu.

“Njegova glavna odgovornost je dobrobit svih građana Hrvatske, a ne komentiranje nekih drugih stranaka. I svi oni spinovi koje je puštao HDZ na kraju se nisu uhvatili na plodno tlo. Jasno je da je MOST isključen iz Vlade, jer se trebalo napraviti sve ono loše što su napravili, i sve se to dogodilo kad je Most isključen iz Vlade, pogotovo oko Agrokora. Naravno da gospodin Plenković pokušava pronaći razlog da se opere, ali mislim da je apsolutno svim građanima u Hrvatskoj jasno tko je tko danas u Hrvatskoj politici”, poručio je Petrov, a prenosi Media servis.