PETRINA OTKRIO: Novac je nestao iz sefa HDZ-ovog župana Gorana Pauka

Nakon afare o kojoj bruji Šibenik, kada je iz sefa visokopozicioniranog HDZ-ovog političara nestala veća suma novca, dugo se nije znalo o kome se radi.

Ali, sve je “provalio” Stipe Petrina, načelnik Primoštena, koji je objavio kako je riječ o Goranu Pauku, HDZ-ovom županu.

Podsjetimo, neslužbeno se doznaje da je Paukov novac uzeo njegov maloljetni posinak, koji je navodno bio žrtva iznude. Pauk je sve prijavio policiji koja je pokrenula istragu.

Petrina, koji je često baš Pauka prozivao s govornice skupštine Šibensko-kninske županije optužujući ga za kriminal, sada je iskoristio priliku da opet napadne župana, a na Facebooku je među ostalim napisao:

“Da je to slučajno učinio moj potomak naslov bi bio “Kontroverzni načelnik Stipe Petrina bla , bla, bla”. Kada je u pitanju Goran Pauk, župan Šibensko-kninski, policija i mediji se boje objaviti ime i prezime, a ODO Šibenik šuti!!!

Zašto?? Jer su svi umreženi! Želite konkretna imena ??? Nema problema. Dajte si malo truda i pročitajte sve zapisnike sa sjednica županijske skupštine od 2013. do 2020.

Jedno 20 puta sam javno govorio o toj umreženosti i institucijama organiziranog kriminala u županiji Šibensko – kninskoj”, piše Petrina.

HDZ-ov župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk medijima je potvrdio da je on visokopozicionirani političar, ali ništa više nije htio komentirati zbog istrage koja je u tijeku.

Rekao je i da je suma nestalog novca manja od 650.000 kuna, kako pišu mediji.

stipe petrina

 

Komentiraj