PETIR PROZVALA HSS: Žestoko odgovorio Beljak – na grbači HSS-a uštedjela 5,2 milijuna kuna!

Svoju 117.obljetnicu postojanja HSS dočekuje u svojevrsnoj talačkoj krizi u kojoj ga drži odnarođeno vodstvo koje je stranku oduzelo od članova i igra se s njom kao dijete s igračkom dok je ne potrga. Da bi se promjene dogodile, članovi HSS-a moraju reagirati i maknuti sadašnje vodstvo te izabrati novo, koje će HSS vratiti na izvorna načela.

Napisala je to Marijana Petir, saborska zastupniva, a nije joj ostao dužan čelnik HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak.

Na Facebooku Beljak piše:

SRETAN TI DAN HSS-A MARIJANA! DAN STRANKE KOJA TI JE OMOGUĆILA RASKOŠ I IZOBILJE U KOJEM UŽIVAŠ DANAS.

Nevoljko komentiram ovu gospođu, ali moram. Sjetila se eto ta HDZ-ovka HSS-ovih izvornih načela, legalno izabrano vodstvo nazvala odnarođenim uzurpatorima koji HSS drže u talačkoj krizi… Sjetila se HSS-a koji joj je dao sve što ima u životu ili omogućio da si uzme, pardon uštedi fino i masno, mimo svake ovozemaljske matematike i logike.

Dakle, jesi li ta njena “izvorna načela HSS-a” ona koja omogućuju nekom članu da na grbači HSS-a (kojeg smo jedva izvukli iz milijunskih dugova) uštedi 5.200.000 kuna?

Da 20 godina štedi, dakle da uštedi 260.000 kn godišnje, odnosno 21.266 kn mjesečno?

Ne da ZARADI, nego da uštedi!!!! 3.000 EURA je gospođa uspjela uštedjeti svaki mjesec u zadnjih 20 godina. Svaka čast! Uzgred rečeno, svih tih 20 godina je “radila” kao kadar HSS-a, od glasnogovornice ministarstva u vrijeme Račana, saborske zastupnice, zamjenice županice Lovrić, europarlamentarke… osim kratkog razdoblja kad je “žicala” mnoge lokalne dužnosnike da sklope ugovore s privatnom firmom gdje je radila za proviziju.

Moram priznati da je to čudo.

Siguran sam da i sami svećenici, kad gospođa dođe na ispovijed, ne mogu poreći da se radi o čudotvornom djelu, o nebeskoj ruci koja se pobrinula da Marijana Petir svojom pojavom i računicom sruši čak i temeljne postavke matematike. Koja u njenom slučaju jednostavno ne vrijedi, nego je baš poput ostalih čuda, kod nje 2 plus 2, ne 4 nego – 22! Čemu skromnost, nek se nađe… državnim institucijama, raznim povjerenstvima, poreznoj… to je i tako svejedno.

P.S. Kako imaš popriličnu ušteđevinu, ne bi bilo loše da uzmeš instrukcije iz gramatike hrvatskog jezika. Sramota je da riječ dijete, u svom postu napišeš “djete”.. ipak si ti vlasnica brojnih sveučilišnih diploma.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!