PETEV, TRENER DINAMA: Vratit ćemo klub tamo gdje pripada, na pravi put

Ivajlo Petev, Dinamo

“Zadovoljan sam reakcijom, imamo još jedan trening do utakmice. Nadam se da ćemo sutra izgledati vrlo dobro i da odigramo ono što tražim od igrača”, rekao je na početku pressice uoči utakmice s Hajdukom novi trener Dinama Ivajlo Petev.

“Međutim znate, ovaj derbi moramo odigrati jako pametno jer je to dvoboj u kojem veliku ulogu igra i psihologija. Stanje u momčad je dobro, sve je u redu…”

Petev je bio rezerviran kada su ga upitali tko će istrčati na teren, a slično je reagirao i kada je upitan za Antu Ćorića, rekavši: “Imam neke ideje, ali vidjet ćete sve na utakmici. ”

Posve isto odgovorio je i o vrataru, tako da novinari nisu mnogo doznali.

Odgovorio je na pitanje može li se najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka usporediti s derbijima u Bugarskoj, po tradiciji i kvaliteti nogometa? ”

Naravno, svaka zemlja ima svoje derbije. Od Milan – Inter u Italiji, do Levski – CSKA u Bugarskoj… Tako i Hrvatska ima svoj derbi. Sretan sam što ćemo imati podršku navijača na stadionu, a na nama je da ostavimo srce na terenu.”

O Hajduku je rekao: “Da, gledao sam ih. Ali, bitno je da mi na utakmici odradimo sve kako smo se dogovorili…. Vratit ćemo Dinamo tamo gdje pripada, na pravi put. Dobro svi znate kakva je trenutno situacija, zato sam i došao u Dinamo.”

Utakmica između Dinama i Hajduka igra se u nedjelju u 17,00 sati na stadionu Maksimir.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!