PETERNEL O NAPADIMA NA ŠKORINU SUPRUGU: Povod – objava da je pisala za četničke novine

Da je Kim Ann Škoro, tada Luzaich, kao 18-godišnjakinja surađivala i objavljivala članke u četničkom časopisu Amerikanski Srbobran, objavio je danas portal Index.

U članku Index tvrdi kako je u posjedu najmanje jednog uratka s njenim potpisom te nekoliko fotografija, iz kojih je vidljivo da je bila članica Balkan Dance Ensemblea. Pokušali su, kažu, i kontaktirati supružnike, ali nisu uspjeli, već navode kako se i pokušalo zaustaviti objavu. Ističu kako je izdavač časopisa koji je u SAD-u promovirao četništvo bio Srpski narodni savez iz Pittsburgha, jedna od manjinskih organizacija Srba u Americi.

Iz tabora Miroslava Škore na tu se temu javio Igor Peternel, koji se nalazi na listi Domovinskog pokreta. Na Facebooku Peternel piše:

“Pupovca i Stanimirovica ne diraju, to su im partneri, ali na Škoru i njegovu obitelj su navalili iz svih oružja. Ako ste primijetili nikoga se ne napada – ni MOST, ni SDP …samo na nas. Samo mi smo opasnost! Zbog nas emisije na lokalnim televizijama osnivaju! Laže se! Izvrće! Zadire se u obitelj!

Boje nas se kao vrag tamjana! Zanimljivo je kako se nisu na predsjedničkim izborima sjetili što je Skorina žena navodno jednom davno negdje pisala nego baš sada. Inače radi se o supruzi i majci koja živi u Hrvatskoj već dvadesetak godina i uzorna je politička Hrvatica puno uzornija od mnogih drugih koji se kunu u svoje hrvatstvo!

Zloupotrebljavaju javno zdravstvo. Zloupotrebljavaju nacionalne svetinje poput Domovinskog rata. Ništa im nije sveto osim bolesne želje za imati vlast i novac!

Prijatelji mi javljaju da iz HDZ-a nazivaju članove, bivše članove, mole, preklinju da se glasa da se nagovara susjede i prijatelje. Bore se jer vide da propadaju! Ozbiljnije no ikad prije!

Ova kampanja mi je zaista otvorila oči i zgadila mi sve to do kraja.
Dotakli su dno !”

peternel, faksimil

Komentiraj