PETAR BOČKAJ: Dinamo mi je donio neprocjenjive trenutke

Dinamove pripreme su u završnoj fazi. Danas će plavi u Rovinju odigrati pripremnu utakmicu protiv Celja (14:30h, prijenos na klupskom YouTube kanalu), a zatim se zaputiti prema Zagrebu.

Svakodnevno vam iz Rovinja donosimo zanimljivosti i razgovore s našim nogometašima, a najnoviji koji je stao pred mikrofon bio je popularni Petar Bočkaj.

Polivalentan nogometaš na Maksimiru je od protekle zime, a jednogodišnji period bio je idealan za cjelokupni osvrt na period proveden u redovima hrvatskog prvaka.

– Lijepo razdoblje, prvi put u životu sam postao prvak Hrvatske, a onda sam nedugo nakon toga osvojio i Superkup, mislim da mogu biti vrlo zadovoljan i samo trebam tako nastaviti dalje.

O uvjetima koje on i njegovi nogometaši imaju u Rovinju Bočkaj će reći sve najbolje.

– Imamo doista odlične uvjete za rad, hotel i hrana su na vrhunskom nivou. Otkad smo stigli, nije baš bilo previše sunca, ali bitno je da nije bilo prevelike zime i kiše, tako da smo odradili pripreme u nešto drukčijim, boljim uvjetima no što je to prethodno bio slučaj.

U ostatku intervjua Bočkaj je progovorio o tome kako se slaže sa svojim cimerom Danielom Štefuljom, kako se snalazi u stolnom tenisu, kartanju bele i videoigrama, a i on nam je, kao i svi dosad, otkrio što očekuje od nastavka sezone, stoji na stranicama Dinama.

Intervju s Petrom Bočkajem pogledajte u videoprilogu OVDJE,