PERNAR UZVRAĆA UDARAC: Zbog mene im zabranjuju posjet Saboru – odvest ću ih sam, bit će moji gosti

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ne prestaje smiješni “obračun” sa sabarskim zastupnikom Ivanom Pernarom zbog toga što se mnogi mladi iz svih krajeva Hrvatske, tako i oni koji posjećuju Zagreb, žele s njim fotografirati. Tim više što se to više ne događa u školama, već na drugim javnim mjestima.

Tako Pernar sada na svom Facebooku, gdje ga već prati 165.000 fanova, obavještava kako je grupi učenika iz Ekonomsko birotehničke škole iz Splita zbog slikanja i druženja s njim zabranjeno da s ostalim kolegama posjete Sabor.

Tim prestrašenim i samovoljnim profesorima Pernar je odgovorio na svoj način: “Ako ne dođe do promjene odluke, platit ću im povratnu kartu avionom, odvesti ih na ručak u saborsku kantinu, upoznati ih sa svojim kolegama, pokazati im cijeli Sabor i opisati posao zastupnika behind the scenes.”

Prije toga je Pernar objavio:

Piše mi djevojka s ove slike: “Dragi gospodine Pernar, dakle što se desilo…zbog susreta sa Vama nam je zabranjen odlazak u sabor. Obaviještena ravnateljica, profesori se okomili na nas i sankcionirali kao da smo počinili najveći zločin. Bez obzira na sve to, ukori i kazne su ništavni naspram svega toga, ponosni smo na sebe što smo imali čast da Vas upoznamo i hvala vam na svemu što ste nam ispričali i obdarili nas i obogatili takvim činjenicama, informacijama i znanjem kakvo nam oni nisu uspjeli pružit u ove 4 godine obrazovanja.

Izuzetno ste moralan, natprosječno inteligentan, prekrasna osoba, intelektualno radoznao čovjek kojem nisu ni do koljena. Da imalo obrate pažnju na ono čemu težite i upoznaju Vas, razgovaraju s Vama i shvate koliko je svaka tvrdnja temeljito argumentirana i potkrijepljena činjenicama, shvatili bi Vas i cijenili, a do tada.. neka nastave uživat u ulozi marioneta i žrtava koje su same izabrale vlastitu propast. Nikada nemojte odustati od svoje misije! Uz vas smo!”

Ovo sam joj odgovorio: “Rado bi vam svima platio povratnu kartu s avionom. I osobno vas dočekao u Saboru taj isti dan, počastio ručkom u saborskoj kantini, upoznao vas s mojim kolegama. Pokazao vam cijeli Sabor i opisao kako iznutra funkcionira. Vi mi samo recite na koji račun treba uplatit.”

MOŽE VAS ZANIMATI:

FOTO & VIDEO: NEODOLJIVA – Pogledajte zašto Jennifer Lopez ostavlja bez daha – čitajte OVDJE.

VIDEO: OPASNOSTI NA PISTI – Ovo je svjedočanstvo kako manekenke padaju – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1805956829730092″ bottom=”30″]