PERNAR SE OGLASIO O OPTUŽNICI: Tereti ga se za krivotvorenje – evo što kaže

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Ivana Pernara, nekadašnjeg dopredsjednika i saborskog zastupnika Živog zida, zbog, kako navode, krivotvorenja statuta stranke i zapisnika s glavne skupštine Živog zida.

O svemu se na Facebooku oglasio Pernar, čiju objavu prenosimo u cijelosti:

“Danas sam saznao za ovu vijest, svjestan sam toga da masonerija i HDZ drmaju DORH-om i ne čudi me ovakav postupak. Svjestan sam toga da su moji politički neprijatelji 100 puta gori od mene čak i u slučaju da ja jesam kriv za to što navode, ali isto tako sam svjestan da se njima ne sudi iz samo jednog razloga. Oni su na poziciji moći, a ja sam njihov neprijatelj.

Ovaj postupak nema za cilj utvrditi jesam li ja kriv, već poslati poruku svima koji im se suprotstave da će protiv njih biti iskorištene sve moguće metode kako bi ih se prvenstveno ljudski, a potom i politički diskreditiralo.

Isus je svojedobno rekao, da se ne bojimo onih koji mogu uništiti naše zemaljsko tijelo već onog tko odlučuje o našoj vjećnoj sudbini. Gospodo iz HDZ-a i masonskih loža, ja vas se ne bojim, ovim postupkom samo pokazujete svoju osvetoljubivost, pakost i moralnu nakaznost na koju sam ukazivao tijekom 4 godine mog mandata.

Želim da znate da je Isus pobijedio Sotonu na križu, pa će tako srušiti i vašu nakaradnu vlast na zemlji kada se vrati u slavi. Moj život predao sam u njegove probodene ruke davno prije nego ste vi prodali dušu onome od koga pobožni ljudi zaziru. Sud koji će bit izvršen nad vama bit će puno gori od ove lakrdije koju spremate meni.

Hrvatski narode, želim da znaš da sam pokušao sve da te upozorim na njihove paklene planove koji se tiču pljačke Hrvatske, ali i maltretiranja vas putem korona obmane i prevare. Volim vas ljudi, živio Krist naš kralj, nikada ga se neću odreći.”- I.Pernar