PERNAR S MAJICOM “HDZ LOPOVI”: Brojni HDZ-ovci su me u Saboru ubijali pogledom

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, još je jednom pokazao da se ne šali kada nešto kaže i da ima petlje. Obećano – učinjeno, moglo bi se reći za njegov ulazak u Sabor s majicom na kojoj jasno piše “HDZ lopovi! Lopine!”

Podsjetimo, Pernar je to obećao učiniti u znak prosvjeda što je protiv njihovog člana Marka Starčića pokrenuta prekršajna prijava što je za gostovanja premijera Plenkovića u Poreču, na njegovom odlasku iz posjete gradonačelniku, viknuo “HDZ lopovi!”

Na Facebooku je Pernar, za one koji ne mogu zamisliti kako je to bilo u zgradi Sabora s provokativnom majicom, napisao:

Vjerojatno vas zanima kako je izgledao ulaz u Sabor danas u majici “HDZ lopovi”.

Najviše tenzija je bilo kod samog ulaska, prilikom kojeg je pripadnica saborske straže pogledala na kolegu vjerojatno očekujući od njega da nešto napravi, na što je on samo rezignirano odmahnuo glavom. U tom trenutku napetost se mogla rezati nožem.

Nakon što sam brzo prošao pored njih, zaputio sam se ka restoranu i smlatio jedne vege lazanje da razbijem tremu.

Tada sam krenuo na najdelikatniji dio puta, put Sabornice. Na tom putu sretao sam brojne HDZ-ovce koji su me “ubijali pogledom”, neki su čak apelirali da skinem majicu (Culej), dok su neki poput Franje Lucića samo spustili pogled jer me nisu bili u stanju pogledati u oči.

Osjećao sam se kao da prolazim mračnim tunelom, ali ulaskom u Sabornicu izašao sam na svjetlo. U tom trenutku krenulo je pogledavanje prvo sa strane opozicije, a potom i vladajućih.

Jedan HSS-ovac pitao me gdje može doći do majice, a budući da sam jednu imao pri ruci, dao sam mu ju uz riječi “nosi ju s ponosom”, na što mi je čvrsto stisnuo ruku.

Uskoro je prošlo aktualno prijepodne i bila proglašena pauza nakon koje sam imao govor u kojem sam noseći tu majicu pitao kada će Robert Ježić vratiti 5 milijuna eura mita za Sanadera u državni proračun.

Tijekom tog govora u Sabornici je vladala smrtna tišina, niti jedan HDZ-ovac nije otvarao usta tijekom govora, po završetku kojeg sam napustio Sabornicu i Sabor.

Ako niste pogledali govor možete preko ovog linka

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1926548311004276″ bottom=”30″]