PERNAR PRUŽIO RUKU SINČIĆU: Neprijatelj nam je zajednički, a više toga nas je spajalo nego razdvajalo

Ivan Pernar, predsjednik istoimene stranke, ponudio je putem Facebooka ruku pomirenja svom bivšem stranačkom šefu Ivanu Viliboru Sinčiću.

“Ono što nas je spajalo sve ove godine, veće je od onoga što nas je razdvojilo”, poručio je Pernar.

Zašto se odlučio za ovakav javni potez, objasnio je u razgovoru za Media servis:

“Neprijatelj s kojim se suočavamo, a to je marionetska Vlada koju trenutno predstavlja Andrej Plenković je stvarni neprijatelj i Hrvatske i mene osobno.

Svako neprijateljstvo na osobnoj razini koje je postojalo stavio sam sa strane i sada je idući potez na mom bivšem kolegi.

Moja želja je mijenjati ulogu Centralne banke, da zaustavimo ilegalne migracije i da budemo slobodna država. Smatram da se taj cilj ne može postići trančarenjem i glodanjem već samo zajedništvom.”

Dodaje da se u Živi zid neće vratiti, ali ako je Sinčić za suradnju da su sve opcije otvorene kada su parlamentarni izbori u pitanju.

Na Facebooku je Pernar napisao:

Hrvatska nema vremena, ujedinjenje je nužno. Ovim putem želim pružiti ruku pomirenja predsjedniku Živog zida, Ivanu Viliboru Sinčiću.

Griješili smo jedni i drugi, žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom, kada bih to o njemu mislio, ne bih mu danas pružio ruku. I dalje vjerujem u njegove dobre namjere i u njega kao osobu. Vjerujem da je i s njegove strane isto.

Pozivam ga da pređe preko svih loših stvari koje su se usljed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a.

Ono što nas je vezalo sve ove godine, veće je od onoga što nas je razdvojilo.

Komentiraj