PERNAR ODGOVORIO MINISTRU: Radmanova izjava značajno se razlikuje od prethodnih

Nakon što se ministar Gordan Grlić Radman u svojoj izjavi dotakao i bivšeg saboraskog zastupnika Ivana Pernara i poručio kako tužiteljstvo može pozvati koga želi, nije trebalo dugo čekati na odgovor Pernara.

Na Facebooku Pernar kaže:

Radmanova izjava da pružaju konzularnu pomoć optuženima za trgovinu djecom zato jer pružaju takvu vrstu pomoći svim HR državljanima neovisno o tome za kakva kaznena djela su optuženi, značajno se razlikuje od njegovih prethodnih izjava u kojima je govorio da oni nisu za ništa krivi i da ih treba pustiti.

Time postaje jasno, da nakon što su ih prestali branit Možemosi, da ih više ne brani ni MVEP. Zato index pušta izjavu Magićeve majke, jer vjerojatno nitko drugi ne želi javno stati iza njih i insistirati da oni nisu krivi.

Razlog za to je po mom sudu strah od mogućeg nepovoljnog ishoda suđenja. U tom slučaju će se svi koji su ih branili izvrgnuti teškoj javnoj sramoti.

Naravno, postoji mogućnost i da ih sud oslobodi, ali nitko ne želi riskirati. Svima je jasno da je situacija krajnje ozbiljna.

Jedini koji ih trenutno javno brane su članovi njihovih obitelji, a oni valjda više nemaju što za izgubiti.

Međutim, braniti ih na način da mene omalovažavaju neću dozvoliti i javno ću prozvati svakog od njih tko uzme moje ime u svoja usta.