PERNAR O ŽENI I LJUBAVNICI: Potražite onu kojoj to ne smeta – i nemojte lagati!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Čitam baš o HDZ-ovom županu koji je po iskazu žene imao ljubavnicu koju žena očito nije mogla trpjeti – piše Ivan pernar na Facebooku i dijeli neka razmišljanja i savjeta sa svoji 202 tisuće fanova, nakon afere u kojoj je HDZ-ov župan Alojz Tomašević istukao ženu.

Ovo je Pernarova objava:

Kaže žena da je zbog svađa oko te ljubavnice nasilje i počelo prije dvije godine.

Nažalost, da je Alojz Tomašević bio iskren, rekao ženi “sjednimo za stol” i objasnio joj cijelu situaciju, da voli još jednu ženu i da ako ona to ne može prihvatit, da se rastao od nje.

Niti bi bilo nasilja, niti svog ovog medijskog cirkusa. Sjećam se da je Kerum to napravio, javno uživo na TV-u je rekao da se zbog druge žene rastaje i nitko ga zbog toga nije napadao ili osuđivao, a idući dan više nitko nije pitao za to.

Ali Alojz je kao i drugi HDZ-ovci bio licemjer, ako je za vjerovati ženi, javno je zagovarao obiteljske vrijednosti, a ženu varao iza njenih leđa i pritom ju mlatio.

Zašto? Zato jer se bojao što će selo reći ako se razvede. Na kraju, o njemu sada ne priča selo nego cijela država.

Ako se nalazite u istoj situaciji kao i Alojz, pokušajte posjesti za isti stol ženu i ljubavnicu, recite im što osjećate prema jednoj i drugoj i da više ne možete lagati i sebe i njih.

Pitajte ih što napraviti, ako žena ne može prihvatit to da imate ljubavnicu, onda nastavite život s onom koju više volite.

Idealno je da ste iskreni prema ženi od početka, da joj kažete da ste ženskar i ako joj smeta to što imate još jednu ženu uz nju, da niste čovjek za nju jer će kasnije doći do svađa i ovakvih bolnih scena za sve, a pogotovo za djecu.

Nemojte lagati ženu da ćete biti vjerni samo njoj isključivo zato da pristane na brak s vama jer će tom braku kad tad doći kraj. A čak i ako opstane, pitanje je kakva će bit njegova kvaliteta.

Radije tražite ženu kojoj to ne smeta, žene su različite, nisu sve isključive. Tako ćete izbjeći laži, skrivanje, licemjerje, glumu i sve ostalo što dolazi s tim.

PISALI SMO:

VIDEO: HDZ-OVAC TOMAŠEVIĆ VRIJEĐAO ŽIVI ZID – Papci, Jugoslavenčine, dripci, balavci… – čitajte OVDJE.

Komentiraj