PERNAR O SINČIĆU: Dok je on moj šef mogu govoriti ono što mislim, jer on voli istinu

Podijelite članak
ivan velibor sinčić, ivan pernar
Fotka za sjećanje na prijateljstvo (Foto: Facebook)

Mora da su Ivana Pernara preplavili osjećaji prema stranačkom kolegi i prijatelju Ivanu Viliboru Sinčiću, jer u trenucima kada mu raste popularnost imao je potrebu nešto o njemu reći.

Svjedoči o tome i tekst na Facebooku, koji glasi:

“Sjećam se vremena kada je Ivan Vilibor Sinčić išao za predsjednika, bio je na vrhuncu popularnosti, mogao me se riješiti jer su ga svi pozivali da to učini jer im je bio ispran mozak od strane medija.

Umjesto da to napravi on me uvijek štitio i branio iako je znao da će kad tad doći dan da ću ga zasjeniti. Činio je to zato jer me volio, nije bio izdajica nego brat i kolega, zato ima moju apsolutnu i totalnu podršku, on je čovjek kojeg želim da bude iznad mene u stranci jer vlada pravdom i ljubavlju, dobar je.

Sjećam se kada bi mi SDP-ovci prišli u Saboru i rekli: “Mi mislimo kao i ti, ali ne smijemo govoriti”, ja bi im na to samo sa smiješkom rekao: “Moj šef je Sinčić, ja mogu pričati ono što mislim”. Drugim riječima, za moje govore u Saboru nije zaslužan samo intelekt, nego i to što imam nadređenu osobu koja voli istinu.”

Pogledajte zašto je Sinčić ministra zdravstva nazvao dinosaurusom – čitajte OVDJE.

Možda vas zanima kakav je seks dok to radite spuštajući se padobranom – čitajte OVDJE.

Živi zid upozorava na “ljudski šljam” koji opet hoće organizirati neku ilegalnu Skupštinu – čitajte OVDJE.

Evo što Pernar kaže o ženi koja ga je napala pred pučkom kuhinjom – čitajte OVDJE.

Komentiraj