PERNAR O POLITIČKOJ KOREKTNOSTI: Vas 190 tisuća fanova je tu jer sam nekorektan – jer ne virim kreatorima iz stražnjice

Podijelite članak

ivan pernar, d

Je li politički korektno reći HDZ-ovcima da su pokrali i upropastili cijelu državu, je li politički korektno uživo prenositi deložacije, raskrinkavati bankarski sustav, govoriti protiv medija, o patnji Palestinaca, na kraju krajeva, je li politički korektno kritizirati same birače zbog njihovog izbora? – pita se na svojem Facebooku Ivan pernar, zastupnik Živog zida.

Potom Pernar nastavlja:

“Je li politički korektno dovesti u pitanje postupak HNS-a ili Tomislava Sauche?

Je li politički korektno govoriti o patnji životinja koje se ubija radi ljudske prehrane?

Je li politički nekorektno komentirati pravnu trakavicu oko skrbništva nad Severininim djetetom ili Ivicu Todorića nazvati lopovom?

Pogađate, sve je to politički nekorektno!

I što sad, trebao bi pričati o čemu? O nečemu za što mi mediji, HDZ, Severina ili Ivica Todorić daju dozvolu?

Ne razumijem to, zar netko ima pravo odrediti o čemu se smije govoriti? Tko su ti ljudi koji određuju što će javnost komentirati, koje vijesti će se objavljivati.

Zato dragi prijatelji, nije me briga za političku korektnost, zato jer vi znate da govorim istinu ste ovdje na ovoj stranici i zato je moja stranica aktivnija nego 90% hrvatskih medija.

To je dragi prijatelji istina, vas je skoro 190.000 ovdje zato jer sam politički nekorektan, a ne zato jer poznatim ili nepoznatim kreatorima mišljenja i cenzorima vidim iz stražnjice.”

Ima Pernar poruku i za one koji, kako kaže, misle da ne govori istinu:

“Ako mislite da nije istina ono što govorim, da lažem, da radim zamjene teza, i na kraju krajeva da vas pokušavam navesti na krive zaključke, imam rješenje za vas. Maknite Like sa stranice, stisnite unfollow, blokirajte njene objave.

To je tako jednostavno, to je sve što je potrebno da bi se istegnuli iz moje manipulacije, zar ne? Jer Pernar manipulira, a masovni mediji i politička elita vam govore istinu?”

MOŽE VAS ZANIMATI:

CETINSKI UZ MARKA IZ PRAVILA IGRE: Ostavite Marka i njegovu obitelj na miru !! Može vas biti sram! – čitajte OVDJE.

POLITIKA: Milivoj Pašiček – Hrvatskoj žurno treba Zakon o moralnom liku državnih i javnih službenika – čitajte OVDJE.

Komentiraj