PERNAR O ARBITRAŽI I INA-I: Interesi cijele države podređeni su interesima pojedinca – Ivi Sanaderu

Podijelite članak

ivan pernar, replika

Dragi prijatelji, od hrvatske javnosti se skriva jedna jako bitna informacija. Razlog zašto je vlada pala, zašto je Karamarko morao otići i zašto smo imali nove izbore bio je u tome što se Karamarko protivio nastavku arbitraže ukazujući na to da bi je mogli izgubiti jer je ključni dokaz – pao na hrvatskom Ustavnom sudu! – piše Ivan Pernar, saborski zastupnik, na Facebooku.

Potom nastavlja:

“Da je presuda arbitražnog suda došla 6 mjeseci ranije mi ne bi imali cijeli ovaj cirkus.

U početku sam mislio da se ova informacija prešućuje kako bi se zaštitilo Ustavni sud koji je srušio presudu Sanaderu ali sada shvaćam da se od odgovornosti pokušava sačuvati i one koji su nas “do jučer” uvjeravali u pozitivan ishod arbitraže.

Uglavnom, neposredna šteta od sudskog postupka za kojeg se znalo da ćemo izgubiti iznosi 10 milijuna dolara. Zanima me, hoće li netko dati ostavku zbog toga?

Naravno da neće, zbog toga se o ovome i šuti!

Zapitajte se i tko jedini u Hrvatskoj ima korist od poništenja presude u režiji Ustavnog suda, samo Ivo Sanader!

Drugim riječima, interesi cijele države podređeni su interesima jednog pojedinca koji čak putem medija izjavljuje da je zadovoljan odlukom arbitražnog suda na štetu vlastite zemlje. Može li biti gore od toga?

Svojedobno se govorilo da država ne smije biti taoc jednog čovjeka (Tomislava Karamarka), ja onda pitam, zar ne bi trebala prestati biti i taoc Ive Sanadera i sudaca Ustavnog suda koji su ga oslobodili i time nanijeli zemlji nesagledivu štetu?

Dragi prijatelji, nemojte očekivati da će mediji prenijeti ovu moju objavu jer su kontrolirani od strane onih koji rade protiv interesa naše zemlje. Ovo što vam pišem javnost ne smije saznati, zbog toga se mene cenzurira.”

Komentiraj