PERNAR O “AFERI” BICIKL: Da, kupio sam curi bicikl, i svim svojim curama – pozivam DORH da sve istraži

Ivan Pernar 1

Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, gostujući na televiziji N1 ponovno je odbacio sve optužbe koje su se protiv njega i stranačkih kolega pojavile u javnosti.

U jednom trenutku je i priprijetio voditelju Petru Štefančiću i rekao: “Upadate u riječ saborskom zastupniku… Ja ću otići ako ne želite razgovarati…”

Na pitanje je li Vladimira Palfi završila fakultet rekao je: “Što se mene tiče, je.” A na pitanje je li vidio njezinu diplomu rekao je:

“Rekla je da mogu vidjeti. Nisam vidio, ali vjerujem na riječ. Nađite jednog političara koji je na zahtjev žute štampe pokazao svoju diplomu? Ja vas pitam! ”

O optužbama da je na račun  stranke kupio bicikl kaže: “Te optužbe nemaju pameti. Ja da sad kažem da sam kupio samo jedan bicikl i to na račun stranke, jer svuda kuda idem, idem biciklom, a

curi dao stari bicikl ništa to neće promijeniti u očima javnosti. Zanimljivo je što su sve drugi kupovali ženama, ljubavnicama… A meni se predbacuje bicikl…

Ja sam kupio bicikl od 3.700 kuna, koristim ga za sve, a njoj sam dao svoj stari bicikl koji mi je majka kupila kad sam ima 18 godina. Rekao sam joj, ako budem izabran, ostat će tvoj. Dobila je polovni bicikl, i ta optužba nema zdrave pameti. Da sam ja ovo sve i ranije rekao, novinari bi me opet optužili da sam curi kupio bicikl.

Istina je, svojoj curi sam kupio bicikl, i svim svim svojim curama, i svim ženama koje se jave na moj broj mobitela 09* *** **** nakon emisije kupit ću bicikl, Pozivam DORH da sve istraži.”

Na pitanje voditelja što je Ivan Sinčić radio na jahti splitskog poduzetnika Vicenca Blagaića, Pernar je za N1 odgovorio:

“Vicenco Blagaić je čovjek koji ima problema s bankama. Danas su vam svi u kreditima, a problem je sada to što on ima jahtu i što se Sinčić okupao par puta. Da me sutra pozove Blagaić, a prekosutra Donald Trump, ja bih otišao na jahtu, ali to ne znači da sam ja promijenio svoj stav.”

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!