PERNAR IZ ŽIVOG ZIDA: HDZ nam nudi koaliciju, sve moguće povlastice, nude nam poziciju vlasti

Ivan Pernar 1

U današnjoj emisiji Bez Cenzure Rovinj FM-a gostovao je novoizabrani zastupnik u Hrvatskom saboru, Ivan Pernar iz Živoga zida koji je između ostalog rekao kako ih ovakav izborni rezultat nije iznenadio jer su ga očekivali i na prošlim izborima.

Pernar se dotaknuo i optužba bivših članova da on i Sinčić stranku vode autokratski.

“Rezultat našeg vođenja stranke vidljiv je svima. Nakon što smo se riješili tih odmetnika, nama je rezultat porastao što se tiče broja mandata. Politička odluka da se ide u koaliciju je bila najveća i najbolja odluka koja se mogla donijeti”, kaže Pernar, a prenosi Media servis.

Dok su ovi drugi dobili po 10-20 glasova rekao je Pernar koji je dodao kako je laž da u Živom zidu nema demokracije i da su to riječi desetak nezadovoljnih bivših članova jer Ivan Sinčić je najomiljeniji političar:

“Ono što je ta nekolicina htjela jest da se vlada strankom mimo naše volje i htjeli su svoju volju nametnuti većini”, dodaje Pernar.

Pernar je gostujući u programu Rovinj FM-a otkrio i da ih HDZ nudi brojne pozicije u zamjenu za mandate.

“Nama HDZ nudi koaliciju, nude nam sve moguće povlastice, nude nam poziciju vlasti. Da nas zanima vlast, profit ili osobna korist mi bismo se dogovorili s njima”, rekao je Ivan Pernar.

Pernar se osvrnuo i na sada već bivšeg člana Živog zida Hrvoja Runtića za kojeg je rekao da im je 3 i pol godine bio vjeran i čim je osvojio saborski mandat, okrenuo nam je leđa.

“Svaki čovjek je gospodar svoje sudbine, ako on misli da mu je tamo bolje i da je tamo trava zelenija, želimo mu svu sreću”, dodaje Pernar.

Pernar se dotaknuo i nedavne izjave odnosno statusa na Facebooku u kojem je najavio da se neće odazvati policiji na obavijesni razgovor jer je on saborski zastupnik.

“Mene policija terorizira već pet godina i to nikoga ne zanima”, kaže Pernar.”Pet godina terora. Pet puta sam bio pritvaran, prošao sam bezbrojne sudske procese. Nitko tada nije rekao policija je bahata i to što rade Pernaru nije normalno”, objašnjava Ivan Pernar.

Ivan Pernar se gostujući u emisiji Bez Cenzure na Rovinj FM-u osvrnuo i na osnivanje nove političke stranke pod nazivom Živi Zid Ivana Vilibora Sinčića za koju je rekao da je u procesu osnivanja:

“Zbog toga da se zaštitimo od pravnih zavrzlama”, zaključuje Pernar. Pernar je dodao i kako će predstavnici koalicije Jedina opcija u Saboru imati dva Kluba, jedan onaj Živoga zida a drugi profesora Lovrinovića. Pernar je rekao da je to zbog čiste matematike i da se u Saboru mogu javljati više nego što bi mogli da su svi pod jednim klubom.

Mi znamo da sa sedam ruku nećemo moći napraviti promjene koje želimo, no moći ćemo osvijestiti biračko tijelo. Iz izbora u izbore ćemo rasti i doći će trenutak da će SDP i HDZ morati koalirati da dođu na vlast a mi ćemo i dalje provodit ovakvu politiku, rekao je između ostalog gostujući u emisiji Bez cenzure Rovinj FM,a Ivan Pernar iz Živog zida.