PENAVA UOČI DRUGOG KRUGA: Navikli smo na nepodopštine Plenkovića i Pupovca, ali pobjeđujem!

“Teško je motivirati uopće ljude za izlazak u drugom krugu, drugo – tu je ogromna potpora birača iskazana u prvom krugu. Mažar bi još toliko morao naći, a gdje će naći kad ni cijela njegova stranka nije glasala za njega”, rekao je Ivan Penava, koji će za gradonačelnika Vukovara u drugi krug s HDZ-ovim Nikolom Mažarom.

Osvrnuo se i na potporu koju premijem pruža Mažaru:

“Vlada je dala jako puno Vukovaru, Plenković je puno pomogao Mažaru. Za Boga miloga promijenio je izborni zakon gdje je napravio razliku između građana Vukovara pa je sada netom pred izbore praktički ukinuo pandemiju, dozvolio dolazak u Vukovar bez PCR testova, iz petnih žila je pomagao no doživjeli su poraz. Nije to zato što su oni loši nego građani Vukovara znaju tko je vodio grad 7 godina i tko nije kalkulirao s njihovim interesima, što njih dvojica jesu”, kaže Penava, gostojući na N1 televiziji.

O dolasku birača iz susjednih zemalja, kaže:

“Imamo jednu povećanu izlaznost, za 10% veća nego prošle godine. Nema neke logike kada gledate natalitet, kakva su kretanja, znači nešto se dogodilo u prostoru. To je bilo dovoljno za miniranje moje pobjede u prvom krugu, ali spremni smo i navikli na te nepodopštine Plenkovića i Pupovca. Žalosti činjenica da se igrate slobodom i zdravljem ljudi, da godinu i pol ljude držite pod ključem i onda zbog svog interesa sve izbrišete gumicom i kažeze puj, pik ne važi”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!