PEĐA GRBIN: Klisović ima daleko veće iskustvo od Tomaševića

Peđa Grbin, čelnik SDP-a, gostovao je na N1 Televiziji i među ostalim govorio o o tome koje su prednosti Joška Klisovića, izglednog kandidata SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika u odnosu na Milana Bandića i Tomislava Tomaševića.

“U odnosu na Bandića njegova (Klisovićeva) prednost je prvenstveno poštenje. To je prvo, najvažnije što građanima treba, da na čelo Zagreba dođe osoba koja je poštena.

U usporebi s Tomaševićem jasno je da Klisović ima daleko veće iskustvo u obnašanju raznih dužnosti i u javnom i u privatnom sektoru”, dodao je za N1, a zatim naveo angažmane Klisovića u Ministarstvu vanjskih poslova, kao predstojnik Ureda Predsjednika Republike, u privatnim tvrtkama…

“Imamo osobe koje imaju više iskustva, koje su radile određene osobe, koje su se na tim poslovima i dokazale”, ustvrdio je Grbin, “… nisam siguran da to iskustvo ima Tomašević.”

Grbin je u nastavku pojasnio jednu nedavnu izjavu:

“Rekao sam da mi ne bi smetalo da SDP i Možemo! budu prva i druga stranka.”

Rekao je da “bavljenje politikom nije samo gledanje svog interes”, nego u konkretnom slučaju “boljih uvjeta za građane i građanke grada Zagreba”:

“Ako bi uvjet za to bio da Možemo! pude prvi, a SDP drugi, ja s tim nemam problem.”