PAVLE PAVLOVIĆ: Kako je Rajko Dujmić Lima izdržao tsunami “Novih fosila” na Jelačić placu

pavle pavlović

Piše: Pavle Pavlović

Megapoznati Sarajlija, novinar Pavle Pavlović, osvrnuo se na trenutke kada čovjek postaje simbol veličine i snage, a ovaj put riječ je o (ne)ovisniku Limi, kako popularno prijatelji zovu velikog glazbenika Rajka Dujmića.

U gustoj magli i opasnom smogu stupidnih predsjedničkih TV duela u Lijepoj našoj neprimjetno je prošlo kako jedan teški ovisnik o razne opijate, možda, postaje još teži NEOVISNIK.

U razdraganoj novogodišnjoj atmosferi Jelačića placa prolazio je neviđene muke. One Tantalove bile su dječija igra.

Pročišćene krvi testirao je svoju snagu, volju, dok je pod budnom paskom prijatelja primao udarce nota i vibracija benda kojem je poklonio srce i najljepše pjesme.

Pod svjetlima pozornice bili su Sanja Dolezal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš, koji su na razmjeđu ljeta proslavljali i pola stoljeća “Novih fosila”, grupe koja je nazamisliva bez Rajko Dujmića – Lime.

I dok je išlo ona za “Dobra stara vremena” i stih “Kako je dobro vidjeti te opet i staviti ruku na tvoja ramena” pukli bi i mnogo jači nego što je Lima.

Ali, on je, srećom, izdržao taj vulkan, taj tsunami emocija, sjećanja, ljubavi, razočarenja.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Zato kada bih sada ponovo vidio Rajka Dujmića i stavio ruku na njegova ramena rekao bih mu ne ljuti se na Sanju, Marinka i Zeca.

Samo onakvim potezom, onakvom odlučnošću doprinijeli su da si danas takav čist, neovisan. Oni su ti pravi prijatelji!

Izdrži Lima prošao si ti mnogo nevera i loših klima!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pavle.pavlovic.564/posts/10220600991045517″ bottom=”30″]

Komentiraj