PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ: Sigurno ulazim u drugi krug i svejedno je tko me tamo čeka

Stranka “Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti” predstavila je jednu od najvažnijih točaka svog izbornog programa novu platformu Pametni otvoreni grad.

Izvor: Media servis

Zamjenica gradonačelnika i kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević pojasnila je što je to digitalna demokratizacija koja će omogućiti svim građanima neposredno sudjelovanje u procesu donošenja svih odluka koje se tiču života u njihovom gradu.

“Već ove godine, nakon izbora, početkom razvoja ove platforme, bit će moguće da u proračunu za 2022. kažemo koji su to prioriteti u našim mjesnim odborima, u vijećima gradskih četvrti i u gradu Zagrebu.

Jednako tako, izravno uključivanje, aktivno informiranje, pametno upravljanje. Nema nikakvog razloga da putem telefona u realnom vremenu ne primite baš svaku informaciju koja vam je važna.”

“Ja ću sasvim sigurno ući u drugi krug i moram reći da mi je potpuno svejedno tko će se u tom krugu sa mnom naći. Veselim se sučeljavanjima, veselim se razgovorima, veselim se kandidatima. Mislim da će to biti jedna dobra izborna kampanja”, izjavila je novinarima kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu i aktualna obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević.