PACIJENTICA NAPALA PSIHIJATRICU: U ordinaciji u Virovitici nožem je izbola Elviru Koić

Pacijentica (37) je danas nožem napala i ozlijedila poznatu psihijatricu Elviru Koić u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici.

Kako neslužbeno doznaje portal icv.hr, ozlijeđena psihijatrica je izvan životne opasnosti i pomoć joj se pruža u OB Virovitica dok je napadačica uhićena i nad njom se provodi istraga.

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je portalu kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti.

“Izgubila je puno krvi”

“Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije  životno ugrožena.

Njeno stanje zasad je Iz PU virovitičko-podravske potvrdili su nam da je napadačica uhićena te kako je istraga u tijeku. Pomoć joj se pruža i nadalje”, komentirala je dr. Sandra Frljević.

“U subotu 28. siječnja, oko 17,15 sati u Virovitici došlo je do napada nožem od strane 37-godišnjakinje koja je nanijela ozljede 58-godišnjakinji. Vezano za navedeno policijski službenici su uz uporabu sredstava prisile uhitili 37-godišnjakinju, te je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja”, kratko je izvijestila policija.