OZBILJNE ŠALE: Zašto je Nikola Grmoja nazvao dvije najveće stranke HPZ i SPP?!

nikola grmoja

Mostovac Nikola Grmoja objavio je na svom Facebook profilu “molbu teleoperaterima”, u kojoj ismijava dvije najveće stranke.

Status prenosimo u cijelosti:

“Most nezavisnih lista moli teleoperatere da sve pozive HDZ-a ili SDP-a prema članovima i simpatizerima Mosta budu preusmjereni na telefonsku sekretaricu sa sljedećom porukom:

HDZ – poslali ste već toliko poruka o preslagivanju da predlažemo promjenu naziva vaše stranke u HPZ (Hrvatska preslagivačka zajednica). I svaki put ste od Mosta dobili isti odgovor: Ne, hvala! Ako vam padne na pamet još neka ideja preslagivanja slobodno unaprijed recite medijima da smo opet rekli NE. Tek toliko da mi ne moramo demantirati tuđe spinove.

SDP – Više puta ste ponovili da je vaša namjera bila osigurati biračima izbore u srpnju, tako da ih poštedite mukotrpnog izlaska i gnjavaže oko birališta. Ne trebate brinuti da će Most izdati birače i do tada nešto sklepati s HDZ-om, jer Most samo želi da oni dobiju stvarnu šansu sudjelovanja na izborima u mjesecu kad su kod kuće. Vi birače ne trebate, jer ste već podijelili i ministarstva i 100 fotelja svojim partnerima (barem tako kaže Jambo) a da niste ni pričekali glasove birača. Ako ne osvojite dovoljno zastupničkih poklonjenih mjesta, čiju kvotu ćete tada žrtvovati? Svoju ili kvotu svojih partnera? Birači bi trebali znati je li i vaša stranka slučajno promijenila svoje ime u SPP (stranka podijeljenih pozicija).

Most nezavisnih lista neće se ni s kim igrati nikakvog preslagivanja, niti će radi apetita stranaka zvanih 1% sutra ičijem partneru koji se samostalno ne usudi izaći pred birače ispunjavati loto želje na štetu državnog proračuna.”